4. Margareta Forever-CD de colectie

Cele mai frumoase melodii ale celebrei Margareta Paslaru, pe un CD de colectie "Margareta Forever"

Evenimentul va avea loc sambata 2 decembrie 2006, ora 13, la Casa Tineretului Braila
Organizatori CONSILIUL JUDETEAN BRAILA si CENTRUL  JUDETEAN pentru CONSERVAREA si PROMOVAREA  CULTURII TRADITIONALE
 
 
"Floarea muzicii usoare romanesti" si-a lansat noul CD la Braila
 
*evenimentul s-a petrecut simbata, la Casa Tineretului, si a reunit o multime de admiratori braileni
      Indragita artista de muzica usoara Margareta Paslaru si-a lansat, sambata, cel mai recent CD, in cadrul unei sesiuni de autografe sustinute in foaierul Casei Tineretului. Evenimentul a reunit o multime de admiratori braileni veniti cu emotie sa-si reintalneasca idolul. Pe linga acestia a fost prezenta Niculina Moisescu, vicepresedintele Consiliului Judetean, si doi reprezentanti ai Fancluburilor Margareta Paslaru, din Braila si Constanta. "Margareta Forever" este o coproductie intre Electrecord si Miracle Music, iar dupa cum a obisnuit, Margareta Paslaru va dona drepturile de autor si de interpret rezultate din vinzarea acestui CD Crucii Rosii Romane.
       "Bucuria mea este dubla pentru ca, in primul rind, lansez noul meu CD la Braila, unde revin dupa foarte multi ani, si, in al doilea rind, oferind drepturile de autor Crucii Rosii din Romania, stiu ca fiecare disc vindut ajuta un suflet necajit", a declarat artista supranumita "floarea muzicii usoare romanesti". Aproximativ doua ore, renumita interpreta a acordat autografe fanilor braileni care au stat nerabdatori la coada sa-i ofere artistei flori, sa-i vorbeasca si sa faca fotografii, semn ca este la fel de iubita ca atunci cind stralucea pe marile scene. Asa cum se stie, lansarea CD-ului coincide cu anul in care artista sarbatoreste 46 de ani de cariera. In timpul lansarii, piesele Margaretei Paslaru au putut fi ascultate si de trecatorii care s-au aflat in acel moment pe Calea Calarasilor. Albumul Margareta Forever cuprinde 26 de melodii ale artistei, unele dintre acestea editate pentru prima data pe CD. "Lasa-mi, toamna, pomii verzi", "Cintecul Zinei", din celebrul film "Veronica", "Daca ai ghici", "Vei pleca", "Dac-as spune Da", "Unde ti-e gindul", "Timpul", "O poveste de iubire", "Aripi daca as avea", "Strainul" sau "Ale tale" (un duet cu Dan Spataru) sint doar citeva dintre ele.
       Sfirsitul evenimentului a fost marcat de un minispectacol sustinut de ansamblul "Stelutele Brailei" al Cercului Militar. Manifestarea a fost organizata de Consiliul Judetean Braila si Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Braila.